kompanite

Kompanitë shqiptare investojnë jashtë, niveli më i lartë që nga 2008

Kompanitë shqiptare po investojnë më shumë kapital jashtë vendit. Në pjesën e parë të vitit, vlera e investimit u rrit rreth...

“Të ulen kontributet për punëtorët”, kompanitë shqiptare në RMV kërkojnë të huaj

Biznesmenët shqiptarë të Maqedonisë së Veriut i kërkuan qeverisë që të ulë nivelin e pagesës së kontributeve për punëtorët nga 47...

3 padi në arbitrazh, kompanitë kërkojnë miliona euro

Temë e emisionit Money në Euronews Albania këtë të shtunë ishin gjyqet e qeverisë shqiptare në Gjykatën e Arbitrazhit. Qendra ndërkombëtare e...

1.37 mld euro investime nga jashtë, më shumë kapital nga kompanitë ekzistuese

Investimet e huaja direkte në Shqipëri arritën në 1.37 mld euro në vitin 2022, nga 1 mld që u regjistruan në...

Rindërtimi u vonua: Penalitete 1.2 mln euro për kompanitë nuk u arkëtuan nga FSHZH

Fondi Shqiptar i Zhvillimit nuk ka arkëtuar të paktën 1.2 milionë euro gjoba për shkelje të kontratave dhe vonesa në afatet...

Kompanitë bllokuan furnizimet pasi nuk përballonin dot tifozët, thotë menaxheri

Areteo Butsi, menaxher lokali, tha se dy ditët e ndeshjes ishin ditë suksesi, por lokali i tij kishte pasur probleme me...