komunist

Vdes lideri i fundit komunist i Gjermanisë Lindore

Hans Modrow, që ka shërbyer si lideri i fundit komunist i Gjermanisë Lindore gjatë një mandati të trazuar që përfundoi me...

‘Ylli komunist ishte ironi’, Nimani: Po sulmohemi me metoda komuniste për 1 shfaqje

Alban Nimani këngëtar i grupit ‘Asgjë Sikur Dielli’ u shpreh se ylli komunist në flamurin shqiptare është nxjerrë jashtë kontekstit dhe...

Trashëgimtarja e Musine Kokalarit tregon për dorëshkrimet e poetes

Më dhjetëra dorëshkrime të Musine Kokalarit janë dorëzuar në Arkivin e Shtetit, ashtu siç ishte amaneti i intelektuales shqiptare. Trashëgimtarja e poetes...