konsumatorëve

Qytetarët grekë ankohen për naftën dhe gazin, qeveria premton mbështetje

Qytetarët grekë denoncuan të enjten rritjen e çmimeve të energjisë, me konfliktin në Ukrainë që po i ngre ato gjithnjë e...