kontrolli i armëve

BE: Mbështesim aktivitetet për kontrollin e armëve në Ballkanin Perëndimor

Në Bruksel po zhvillohet një takimi për kontrollin e armëve të zjarrit në rajonin e Ballkanit Perëndimor dhe parandalimin e trafikimit...

Biden nënshkruan ligjin për kontrollin e armëve

Presidenti amerikan Joe Biden nënshkroi të shtunën në ligj legjislacionin e parë të madh federal për sigurinë e armëve, të miratuar...

Senati amerikan miraton projektligjin e parë për kontrollin e armëve

Senati amerikan miratoi të enjten një projekt-ligj për kontrollin e armëve, legjislacioni më i rëndësishëm për armët e zjarrit në gati...