koronvirus

2 të vdekur dhe 787 raste me COVID-19 në Kosovë

Në Kosovë janë regjistruar dy viktima dhe 787 raste të reja me coronavirus, njoftoi  Ministria e Shëndetësisë. Rastet e reja dolën pas...