kreut

Propozimi i kreut të FIFA-s: Çdo vend të ketë një stadium me emrin “Pele”

Në stadiumin “Vila Belmiro” të qytetit Sao Paulo, Brazil, po mbahen homazhet në nderim të legjendës së futbollit Pele. Të pranishëm janë...

Hakerat publikojnë hyrje-daljet në sistemin TIMS të kreut të SHISH

Hakerat kanë publikuar të dhënat dhe hyrje-daljet në sistemin TIMS të kreut të SHISH, Helidon Bendo. Publikimi i radhës është bërë nga...