kufirin

Kaos në kufirin SHBA-Meksikë pas skadimit të Artikullit 24

I ashtuquajturi Artikulli 42, që është pjesë e një ligji që e rregullon migracionin në mbrojtje të shëndetit publik të amerikanëve,...

Frontex në kufirin e RMV, 100 policë nga 13 vende të ndryshme nisin patrullimin

Mbi 100 policë nga 13 shtete të ndryshme pjesë e Bashkimit Evropian u vendosën në kufijtë e Maqedonisë së Veriut dhe do...

‘Luftë’ në kufirin serbo-hungarez, emigrantët përleshen me armë zjarri

Një person u qëllua dhe mbeti i plagosur dhe një numër personash të tjerë u ndaluan pas të dhënave për një...

Princi Charles takohet me refugjatët në Rumani: E adhuroj Ukrainën

Princi Charles ditën e djeshme është takuar me refugjatët ukrainas në Bukuresht të Rumanisë, i cili foli me ta për situatën...