kufoma

Po flinte sipër një kufome, burri përjeton tmerr në hotelin tibetian

Një burrë u tmerrua ndërsa kuptoi se nën shtratin ku ai fjeti për 3 orë ishte një kufomë. Zoti Zhang kishte...

Kufoma në valixhe, ankandi në Zelandën e Re zbulon vrasjen e dy fëmijëve

Mbetjet trupore të dy fëmijëve të vegjël janë gjetur në dy valixhe të nxjerra në një ankand në Zelandën e Re. Pas...

Kufomat e pavarrosura dhe uji i helmuar shtojnë frikën për kolerë në Mariupol

Në Mariupol, qyteti port i shkatërruar juglindor i Ukrainës tani nën pushtimin rus, frika është zhvendosur nga bombardimet e pamëshirshme në...

Srebrenica e re, viktimat e agresionit rus në rrugët e qytetit Bucha

Bucha ishte një pikturë e zonave të përgjumura në veri-perëndim të kryeqytetit ukrainas, derisa ndodhi pushtimi rus. Një muaj beteja të ashpra...

Arrestohen personat që ngatërruan kufomat në klinikën infektive të Kosovës

Dy punëtorë të një kompanie për shërbime funerale në Kosovë janë arrestuar pasi gjatë tërheqjes së 2 trupave të pajetë nga...