Kuran

Suedia bën thirrje për vigjilencë jashtë vendit, pas djegieve të Kuranit

Një zyrtar i lartë suedez ka thënë të hënën se suedezët jashtë vendit dhe bizneset e lidhura me Suedinë “duhet ta...

Qeveritë nordike synojnë shtensionimin pas rasteve të reja të djegies së Kuranit

Në Suedi dhe Danimarkë të hënën, më 31 korrik, janë djegur më shumë kopje të librit të shenjtë të islamit, teksa...

Protestuesit djegin Kuranin para ambasadës së Irakut në Danimarkë

Një grup i vogël protestuesish në Danimarkë të hënën dogjën një kopje të Kuranit, librit të shenjtë të fesë islame, përpara...

Myslimanët nëpër botë të zemëruar me përdhosjen e Kuranit në Suedi

Kombet me shumicë myslimane shprehën të premten zemërim pas përdhosjes së një kopjeje të Kuranit në Suedi. Disa u përgatitën për...

Ylli Gurra: Plagë e madhe në Afganistan, talebanët keqpërdorin Kuranin

Talebanët kanë urdhëruar mbylljen e salloneve të bukurisë në Afganistan, ka thënë një zëdhënës i qeverisë. Kjo vjen pasi talebanët ndaluan...

Djegia e Kuranit nga partia e djathtë ekstreme shkakton trazira në Suedi

Suedia jugore ka kaluar një tjetër natë me trazira të shtunën për shkak të planeve të partisë anti-islamike për të djegur...