kursejne

50 mijë lekë gjobë institucioneve që nuk kursejnë, aktivistja: Nuk e verifikojmë dot

Ditën e djeshme zëvendëskryeministrja dhe Ministrja e Energjetikës, Belinda Balluku, ka prezantuar aktin normativ të miratuar nga Këshilli i Ministrave në...