Lajthitja

Spahiu: Lajthitja e Kurtit, drafti francez i duket miqësor, i Shqipërisë armiqësor

Juristi Kreshnik Spahiu tha në një intervistë për Euronews ALbania se drafti për asociacionin i dërguar nga Rama në Berlin dhe...