lama

Lama: Kurti e ka pranuar asosacionin, po blen kohë për ta futur në marrëveshje

Asosacioni i Komunave me shumicë serbe është pjesë e planit europian për Kosovën. Shtetet e Bashkuara dhe Bashkimi Europian insistojnë se...

Alma Lama: SHBA tha hapur se kërkuan më shumë kohë për targat

Analistja nga Kosova Alma Lama thotë se Shtetet e Bashkuara të Amerikës qartësisht i kërkuan qeverisë së Kosovë zgjatjen e afatit...