largime

“Trafikantët ikin si njerëz të lirë në Dubai”, Kasapi: Si nuk i vëzhgon njeri?!

Gazetari Jul Kasapi tha në një intervistë për “Review” në Euronews Albania se trafikantët largohen nga Shqipëria si njerëz të lirë...

“BE ka kërkesë”, Spahiu: Edhe profesionistë të tjerë do largohen si mjekët

Juristi Kreshnik Spahiu tha në një intervistë për Euronews Albania se edhe profesionistët e tjerë njësoj si mjekët do të largohen...

Juventus ndërhyn në merkato, Barcelona synon transferimin e sulmuesit të Dortmudit

Eleminimi nga Champions League dhe gara e vështirë në La Liga kanë detyruar drejtuesit e Barcelonës të hedhin sytë drejt merkatos...

Popullsia e Shqipërisë është tkurrur me 1,3%, sipas INSTAT

Popullsia e Shqipërisë më 1 janar 2022 rezulton 2.793.592 banorë, duke pësuar një rënie me 1,3%, krahasuar me një vit më...

Nga Shqipëria largohen aq infermierë sa licencohen

Numri i infermierëve që janë larguar nga Shqipëria në vitin 2021 është pothuajse i njëjtë me numrin e atyre që kanë...