lekura

Pse digjemi nga dielli? Moshat e treta dhe fëmijët më problematikë

Djegiet nga dielli janë rastet më të shpeshta të problemeve të lëkurës gjatë verës. Moshat e treta dhe fëmijët preken më së...

A është dielli i dëmshëm për shëndetin?

Dielli është i mirë, i shëndetshëm dhe shmang depresionin, shkruan KosovaPress. Përfitimet e ekspozimit ndaj rrezeve të diellit, në fakt, janë shumë...