lgbti

Dhunohen nga ekstremistët në Beograd aktivistët shqiptarë LGBT+

Isa Myzyraj, gazetar dhe aktivist tregoi për Euronews Albania se 10 aktivistë shqiptarë të LGBT+ janë dhunuar nga ekstremistët serbë pas...

Mediat sociale po dështojnë të parandalojnë urrejtjen LGBTI+

Platformat e mëdha të mediave sociale po dështojnë të ndalojnë urrejtjen dhe kërcënimet në internet kundër përdoruesve të komunitetit LGBTI+, sipas...

Komisioni Evropian denoncon Hungarinë për sulm ndaj komunitetit LGBTI

Komisioni Evropian ka denoncuar Hungarinë në Gjykatën Evropiane të Drejtësisë në lidhje me të ashtuquajturin akti i mbrojtjes së fëmijëve, që...

Shqipëria e 28-ta, Malta kampione në Europë për mbrojtjen e të drejtave LGBTI

Malta vijon të mbetet shteti më i mirë në Europë për sa i përket të drejtave të komunitetit LGBTI, sipas raportit...