liberalizimii i vizave

Spahiu: Pse shtetasit kosovarë duhet të marrin pasaportë shqiptare

Juristi Kreshnik Spahiu, është shprehur se qytetarët shqiptarë që jetojnë në Kosovë dhe në Maqedoninë e Veriut duhet të pajisen me...