linja

Linja më e madhe e energjisë ndërkufitare në botë

Holanda dhe Britania e Madhe planifikojnë të ndërtojnë linjën më të madhe të energjisë ndërkufitare në Evropë për të ofruar energji...

Linjat ajrore supersticioze: Pse disa avionë nuk kanë rreshtin e 13-të të vendeve 

Frika nga numri 13 është aq e përhapur sa që ka edhe emrin e vet - triskaidekaphobia, dhe u përmend për...

Wizz Air 6 linja të reja në 2023, destinacione në Poloni dhe Itali

Wizz Air njofton zgjerimin e mëtejshëm në bazën e saj në Tiranë. Flotës i shtohet avioni i 10, Airbus A321neo, që mundëson...

BE do të ngarkojë linjat ajrore me leje për emetimet e CO2 

Bashkimi Evropian arriti marrëveshje këtë mëngjes për një ligj që do të rrisë çmimin që linjat ajrore duhet të paguajnë për...

VIDEO | Arrestohet në gjendje të dehur shoferi i linjës Tiranë-Institut Kamëz

Policia ka arrestuar shoferin e linjës së transportin urban Tiranë-Institut Kamëz pasi është konstatuar teksa drejtonte mjetin me pasagjerë në gjendje...

Shoferi i autobusit që përfundoi në Lanë është nën hetim

Shoferi i autobusit urban të linjës së Unazës që përfundoi në Lanë është marrë nën hetim nga policia rrugore. 62-vjeçari është proceduar...