liri

GJKKO nuk ndryshon masën e sigurisë, Bllako mbetet në burg

Gjykata e Posaçme e Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar ka vendosur që të mos ndryshojë masën e sigurisë "Arrest...

Apeli shqyrton më 17 maj kërkesën e Lefter Kokës për liri

Ish-ministri Lefter koka ka ankimuar masën e dytë të arrestit me burg, atë lidhur me inceneratorin e Fierit. Gjykata e Posaçme e...

Bllako kërkon lirinë, Apeli e shqyrton më 14 maj

Gjykatës së Posaçme të Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar do të shqyrtojë më 14 maj ankimin e ish-deputetit socialist...

Pedagogu rendit arsyet se përse Shqipëria humb pikë në lirinë e medias

Pedagogu i gazetarisë Zylyftar Bregu tha se rëniet e Shqipërisë në raportet për lirinë e medias janë të pritshme. “Situata e medias...

Pse nuk përfitoi liri me kusht Saimir Tahiri

Janë disa kritere të përcaktuara nga ligjvënësit që Tahiri nuk i përmbushte për të përfituar liri me kusht siç kishte vendosur...