lirohen

Lirohen 3 policët e arrestuar në Veri në Kosovës

Tre zyrtarët policorë të Kosovës, të arrestuar nga autoritetet serbe më 14 qershor në Veri janë liruar. Sekretari i Parë i Zyrës...

U arrestuan për spiunazh, lirohen 2 rusët dhe ukrainasi

Dy shtetasit rusë Mikhail Zorin, Svetlana Timofeeva dhe ukrainasi Fedir Alpatov të arrestuar verën e shkuar pasi u futën në uzinën...

Lirohen gazetari dhe aktivisti të marrë peng në Mali, gëzim në Paris dhe Uashington

Gazetari francez Olivier Dëbua u lirua pas dy vitesh pengmarrje nga militantët xhihadistë në shtetin afrikan të Malit. I gëzuar, ai mbërriti...

Lirohen bashkëpunëtorët e Thoma Gëllçit

Dy ish-vartësit e ish-drejtorit të RTSH Agro, Thoma Gëllçit janë liruar nga qelia. Avokatët mbrojtës të tyre i janë drejtuar gjykatës me...