liz truss

Ndikimi rus në Bosnje, sekretarja e Jashtme britanike viziton Sarajevën

Të shqetësuar nga ndikimi rus në Bosnje Hercegovinë, sekretarja e jashtme britanike Liz Truss viziton Sarajevën, për të rikonfirmuar mbështetjen për...

Mbretëria e Bashkuar: Do të dërgojmë më shumë armë në Ukrainë

Sekretarja e Jashtme e Mbretërisë së Bashkuar, Liz Truss ka deklaruar se vendi i saj duhet të vazhdojë të ushtrojë presion...

Sekretarja britanike: Putin, përgjegjës për bombardimin në shkollën ukrainase

Sekretarja e Jashtme Britanike, Liz Truss akuzoi forcat e presidentit rus Vladimir Putin për krime lufte, pasi një bombë e lëshuar...

Rusia dhe Bjellorusia nisin stërvitjet e përbashkëta ushtarake

Rusia dhe Bjellorusia nisin stërvitjet e përbashkëta ushtarake 10-ditore duke shtuar tensionet në kufirin me Ukrainën. Rusia ka zhvendosur në Bjellorusi deri në...