luksemburg

Sekreti i suksesit i mbretërve evropianë

Dikur çdo shtet në Evropë udhëhiqej nga një monark, sot kanë mbetur 12 principata e mbretëri. Evropianët i konsiderojnë shtetet e tyre...

Kryeministri i Luksemburgut nesër në Tiranë

Kryeministri i Luksemburgut, Xavier Bettel do të vizitojë nesër Tiranën. Ai do të pritet nga kryeministri Rama. Ceremonia e pritjes do të zhvillohet...

Kosova marrëveshje bashkëpunimi prej 35 mln eurosh me Luksemburgun

Kosova dhe Luksemburgu kanë nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi për zhvillim dhe memorandumin e mirëkuptimit për zbatimin e marrëveshjes, në vlerë 35 milionë...