lumi vjose

I fundit i egër në Evropë | Përgatitje për ta përfshirë lumin Vjosë në UNESCO

Parku Natyror i lumit Vjosë, pjesë e të cilit është edhe lumi Drino, falë biodiversitetit si dhe resurseve të shumta po...

“Rrjedh i lirë nëpër Shqipëri”, NASA publikon foto të lumit Vjosë

Me një gjatësi prej 272 kilometra lumi Vjosa është një nga lumenjtë e vetëm me rrjedhje të lirë që gjendet ende...