lumturia

I varfër dhe i lumtur? Gëzim Tushi: Ja pse është e vështirë

Sociologu Gëzim Tushi, i ftuar në “Good Morning Albania” tha se lumturia nuk përcaktohet nga paraja, e për më tepër ajo...

Studimi: Lumturia blihet me para dhe kushton 500 mijë dollarë në vit

Po, paraja mund të blejë lumturinë, thotë një studim i fundit i cili i ka ndarë njerëzit në dy grupe, sepse jo...

Në çfarë moshe janë njerëzit më të lumtur?

Zbuloni përgjigjen e ‘pakontestueshme’ të kësaj pyetje – sipas shkencës! Sipas një fenomeni të njohur si Teoria e ‘Kurbës së lumturisë në...

Pse janë nordikët më të lumturit?

Nordikët po fitojnë gjithmonë garën e lumturisë. Finlanda zuri vendin e parë për të pestin vit radhazi, e ndjekur nga Danimarka,...