luta në ukrainë

100 ditët e para të luftës, Moska fitoi 930 mln euro në ditë nga karburantet

Rusia ka fituar 93 mld euro nga eksportet e naftës, gazit dhe qymyrit në 100 ditët e para të luftës kundër...