lypja

Nxorrën nga makina fëmijët e tyre dhe i detyruan të lypnin, arrestohet çifti

Policia e Kosovës ka arrestuar dy persona të cilët akuzohen se shfrytëzonin fëmijë e tyre për të kërkuar lëmoshë në rrugë. Rasti...