Malin e Zi

Serbia fut në kaos Malin e Zi, shtyhet regjistrimi i popullsisë

Regjistrimi i popullsisë në Mal të Zi, parashikuar të mbahet nga data 1 deri më 15 nëntor do te shtyhet. Këtë ka...

Zgjedhjet në Malin e Zi, sondazhet favorizojnë partinë e presidentit Milatoviç

Ditën e djeshme u mbyll fushata elektorale për zgjedhjet parlamentare të së dielës në Malin e Zi dhe sot vendi ndodhet...

Pse nuk bashkohen partitë shqiptare në Malin e Zi? Ja si përgjigjet ministri Gjeka

Mali i Zi zgjedh sot presidentin në raundin e dytë të votimeve, ku garojnë presidenti aktual dhe kandidati i DPS-së për një...