mallra

Mallra kontrabandë, arrestohen 2 persona dhe doganieri në Goricë

Policia ka arrestuar 2 persona që po transportonin mallra ushqimore të kontrabanduara me 2 makina. Edhe një doganier në Goricë është arrestuar,...

Medikamente dhe mallra të tjera kontrabandë, arrestohet 32-vjeçari në Vlorë

Një 32-vjeçar është arrestuar nga policia në Vlorë për kontrabandë medikamentesh dhe mallrash të tjera. Policia tha se Shërbimet e PKK Port...

2 tenderë ankimohen çdo ditë, shumica për mallra e shërbime

10% e tenderëve që prokurohen çdo vit ankimohen nga kompanitë që hyjnë në garë. Të dhënat për vitin 2022 tregojnë, se 790...

Pak mallra, shumë pasagjerë, tkurret sasia e përpunuar në porte

Sasia e mallrave përgjatë këtij viti është tkurrur ndjeshëm krahasuar me vitin e kaluar. Të dhënat tregojnë se vetëm në muajin...

Rriten eksportet e mallrave në Shqipëri

Eksportet e mallrave në Shqipëri arritën vlerën 366 miliardë lekë gjatë 9-mujorit janar-shtator të këtij viti, duke shënuar rritje me 37.9...

Kosova ‘del’ në det, nis zhdoganimi i mallrave në Portin e Durrësit

Prej 1 tetorit mallrat me destinacion Kosovën zhdoganohen në Portin e Durrësit. Dega e doganave të Kosovës në këtë port është funksionale,...

Anija e kompanisë greke transportonte qymyr nga Rusia

Një anije mallrash nga një kompani greke po transportonte qymyr nga një port rus në fund të muajit të kaluar. Ky ishte...

Më shumë lekë të shpenzuara në tregtinë e jashtme, më pak mallra të shkëmbyer

Shtrenjtimi i çmimeve rriti vlerën e import-eksporteve edhe në muajin qershor. Por, ndryshe nga vlera, mallrat e shkëmbyer ishin më të...

Aksion anti-kontrabandë në veri të Kosovës, lëndohen 5 policë

Pesë efektivë të policisë së Kosovës janë lënduar dhe një makinë e Policisë Kufitare është dëmtuar gjatë një aksioni anti-kontrabandë në fshatin...

Mishi dhe qumështi s’mund të sillen në Kroaci prej udhëtarëve nga Kosova

Administrata Doganore Kroate publikoi sot udhëzimet se sa dhe çfarë lloj mallrash mund të transportohen përtej kufirit. Sipas këtioj udhëzimi, banorët e...

Tkurret sasia e mallrave të përpunuar në porte, rritet transporti i pasagjerëve

Tregtia e mallrave përgjatë këtij viti është tkurrur ndjeshëm krahasuar me vitin e kaluar. Të dhënat tregojnë se vetëm në muajin...

Shqipëria mori më pak mallra nga tregtia me Serbinë, por pagoi më shtrenjtë

Mallrat që kemi blerë në Serbi në 4 muajt e parë të vitit kanë kushtuar 80 milionë euro, 20 milionë më...

Kompanitë bllokuan furnizimet pasi nuk përballonin dot tifozët, thotë menaxheri

Areteo Butsi, menaxher lokali, tha se dy ditët e ndeshjes ishin ditë suksesi, por lokali i tij kishte pasur probleme me...