Mark Crawford

Crawford: Korrupsioni pengon kompanitë amerikane që të investojnë në Shqipëri

Ish-presidenti i Dhomës Amerikane të Tregtisë, Mark Crawford thotë se korrupsioni është një pengesë për kompanitë amerikanë, që të vijnë dhe...