marredheniet britani-kine

Fund “epokës së artë”/ Marrëdhëniet Kinë-Britani, Sunak: Mjaft me naivitet

Kryeministri britanik Rishi Sunak ka deklaruar se e ashtuquajtura “epoka e artë” e marrëdhënieve mes Mbretërisë së Bashkuar dhe Kinës ka...