marrëveshja e dokumenteve

Kurti dhe Vuçiç të kënaqur për arritjen e marrëveshjes (DEKLARATAT)

Pas marrëveshjes së arritur për dokumentet e identifikimit, si kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ashtu edhe presidenti i Serbisë, Aleksander Vuçiç...