mastercard

‘Një tërmet më i madh se SWIFT’ – sanksionet e PayPal, Visa dhe Mastercard

Bitcoin dhe kriptovalutat janë vënë sërish në qendër të vëmendjes pas sanksioneve financiare që Perëndimi i vendosi Rusisë - të cilat...