materiale

Ekspozitë me materiale të riciklueshme, nxënësit e Korçës në mbrojtje të mjedisit

Një ekspozitë me materiale të riciklueshme është çelur në qytezën e fëmijëve në Korçë. Nxënësit e 19 shkollave të juglindjes kanë ekspozuar...

Kosova nuk prodhon pasaporta prej dy muajsh, mungojnë materialet

Qytetarët e Kosovës prej dy muajsh nuk mund të pajisen me pasaportë dhe leje drejtimi për automjete. Kjo sepse mungon materiali...

Kontrolli në pronën e Trump, agjentët e FBI kërkonin materiale për armët bërthamore

FBI u përpoq të zbulonte dokumente të klasifikuara të lidhura me armë bërthamore, mes objekteve të tjera, ku kontrolloi shtëpinë e...

Armët e bëra në shtëpi, një prej tyre vrau ish-kryeministrin japonez

Vrasja e ish-kryeministrit japonez Shinzo Abe duke përdorur një armë të punuar me dorë ka ringjallur vëmendjen rreth armëve të zjarrit...