mbledhja e qeverisë

Më 20 qershor, mbledhja e përbashkët mes qeverisë së Kosovës dhe Shqipërisë

Më datë 20 qershor pritet të zhvillohet mbledhja e përbashkët mes dy qeverive Kosovë-Shqipëri. Kjo mbledhje pritet të zhvillohet në Prishtinë. Në muajin...

Sot mblidhet qeveria e Kosovës për zgjedhjet serbe

Sot pritet të mbahet një mbledhje e qeverisë së Kosovës, pas vendimit të Serbisë, që për zgjedhjet parlamentare e presidenciale të...