mbrojtje ajrore

Zelenski bën thirrje për mbrojtje moderne ajrore pas bombardimeve ruse

Presidenti ukrainas, Volodimir Zelenski u bëri thirrje aleatëve perëndimorë që të furnizojnë vendin e tij me një sistem modern dhe efektiv...