media britanike

‘Zëvendësojnë shqiptarët në burg’, çfarë shkruanin mediat britanike për emigrantët

"Narrativa që ka dalë është që këta shqiptarë po vijnë për shkak se duan të zëvendësojnë ata që kanë shkuar në...

Media britanike për Shqipërinë: Vendi mesdhetar ka çdo gjë me çmime të ulëta

Pavarësisht të kaluarës së errët të shekullit XX, Shqipëria është tani një parajsë për pushuesit, me peizazhe të mahnitshme, bregdet dhe...