meditimi

“Jam gjaknxehtë se jam nga Vlora” – Mjeshtri tregon se çfarë i bëri meditimi…

Me emrin "meditim" lidhen teknika të ndryshme që synojnë relaksimin, qetësimin e mendjes dhe, në kuptimin fetar, rritjen shpirtërore. Meditimi ka...

Meditimi shëron dhe përmirëson gjendjen e trurit

Me emrin "meditim" lidhen teknika të ndryshme që synojnë relaksimin, qetësimin e mendjes dhe, në kuptimin fetar, rritjen shpirtërore. Meditimi ka për qëllim të...

“Lindja, akti seksual dhe…”, Xhafa: Kur njeriu pushtohet nga entitete të tjera

Studiuesja e shkencave okulte, Pranvera Xhafa tha në një intervistë për “Good morning Albanians” në Euronews Albania se 3 momentet kur...

I riu që la punën si programues për t’iu dedikuar meditimit

Bersi hoqi dorë nga puna si programues për t’iu dedikuar meditimit, zhvillimit personal dhe udhëtimit nëpër botë. Personazhi i këtij episodi të...