merkatoja

Mbyllet merkatoja e futbollistëve, cilat janë ekipet me blerjet më të mira

Vetëm pak minuta më parë është mbyllur merkatoja e futbollistëve në këtë sesion tranferimesh në kampionatet elitare të Evropës dhe jo...