mesim

Maturantët zhvillojnë provimin e parë, 60 pikë nota maksimale

33 mijë maturantë kanë zhvilluar sot provimin e gjuhës së huaj. “Nuk kemi emocione është një gjuhë që e dimë,” – u...

Klasat e para anglishtfolëse, si u përshtatën nxënësit gjatë një viti

Ajla dhe Arti janë në klasën e parë dhe dinë të komunikojnë lehtësisht në gjuhën angleze. Këtë vit shkollor nxënësit e klasave...

Hiqen provimet për 7 lëndë praktike, MAS: Nxënësit do vlerësohen me detyra

Në vitin e ardhshëm shkollor do hiqen provimet më shkrim në lëndët Teknologji informacioni, Aftësim teknologjik, Edukim fizik, Art pamor, Muzikë,...

131 shkolla kanë mësim me turne, 31 në Tiranë

Në 131 shkolla në gjithë vendin zhvillohet mësim me turne. Sipas të dhënave që emisioni "Mirëmëngjes" ka siguruar nga ministria e...

Greva në RMV jashtë kontrollit, mësuesit refuzojnë të rikthehen në shkolla

Kryesia e Sindikatës së Arsimit në Maqedoninë e Veriut ka bërë thirrje për ndërprerje të grevës në shkolla dhe kthim në...

2558 klasa kolektive nxënësish në Shqipëri

Në Shqipëri ka aktualisht 2558 klasa mësimore ku nxënësit mësojnë në mënyrë kolektive, sipas të dhënave nga Ministria e Arsimit. Në këto...