mesimdhenies

Mësuesit në Kosovë kërkojnë 100 euro shtesë në muaj deri në rritjen e pagave

Miratimi i ligjit për rritjen e pagave, për sigurimet shëndetësore dhe heqja e kufizimit të përvojës së punës për pension të...