Metani

Balla takim me Metanin: Do shkëmbejmë informacion për shkeljet e magjistratëve

Ministri i Brendshëm Taulant Balla zhvilloi ditën e sotme një takim me Inspektori i Lartë i Drejtësisë, Artur Metani. Gjatë takimit, ministri...

17 inspektorë mangët në ILD, s’ka aplikime

ILD ka 17 inspektorë mangët. Prokurorët dhe sidomos gjyqtarët hezitojnë të aplikojnë për këtë post. Kjo mungesë inspektorësh ka mbledhur mbi 4.300...