mielli

Bie frika e krizës nga lufta: Gruri, nafta, energjia, jo më të shtrenjta

Të gjithë mallrat kryesorë që lëvizin ekonominë botërore janë stabilizuar. Edhe pse lufta Rusi-Ukrainë vazhdon, ajo nuk duket të jetë kërcenuese...

Rritet me 30 lekë buka, qytetarët shënojnë emrin në listë

Çmimi i bukës vazhdon të rritet. Pas rritjes se disa muajve më parë me 10 lekë, buka ka pësuar një rritje...

‘Ktheni miellin në furra’, deklarata e Albin Kurtit ngjall revoltë

Që kur ka filluar pushtimi rus në Ukrainë, qytetarët e Kosovës kanë filluar të blejnë në sasi të madhe thasë me...

Nuk ka vend për panik për sigurimin e miellit, thotë Tarelli

Drejtori i Përgjithshëm i Politikave të Bujqësisë, Sigurisë Ushqimore dhe Zhvillimit Rural, Irfan Tarelli tha për emisionin “Mirëmëngjes” në Euronews Albania...

Furnizimi me grurë, tregtarët po lidhin kontrata të reja me shtete të tjera

Pak ditë më parë në Durrës ka mbërritur anija e fundit me grurë nga Rusia, por sapo është shpërndarë në fabrikat...

Adi Haxhiymeri: Mielli më shtrenjtë prej energjisë, pritet rritja prej bursës

Fabrikat e miellit nga 1 janari paguajnë 300% më shtrenjtë energjinë elektrike. Adi Haxhiymeri, drejtues i Shoqatës Përpunuese të miellit tha se...