mik festival

Inva Mula tregon surprizat e Mik Festival për Euronews Albania

Korça e serenatave këto ditë i është dorëzuar muzikës klasike dhe jo vetëm aty ku MIK Festival çeli siparin e edicionit...

Edicioni i 5-të i ‘Mik Festival’, artistët në Korçë për 3 netë

"Mik Festival" po bëhet gati për të nisur edicionin e pestë. Vendi ku do të zhvillohet, është sërish Korça, ku do të bashkohen...