Mikulus Bek

Republika Çeke: Hungaria rrezikon largimin nga Bashkimi Evropian

"Hungaria po largohet gjithnjë e më shumë nga qëndrimet e vendeve anëtare dhe madje nuk është e pamundur që përfundimisht të...