Milan Radojçiç

Britania e Madhe sanksionon nënkryetarin e Listës Serbe

Britania e Madhe ka sanksionuar nënkryetarin e Listës Serbe, Milan Radojçiç si pjesë e masave të saj globale kundër korrupsionit. Radojçiç, i...

I sanksionuar nga SHBA, Radojçiç kërcënon serbët e Kosovës

I sanksionuari nga SHBA dhe i kërkuari nga autoritetet e Republikës së Kosovës, Milan Radojçiç është shfaqur në një video, e...