milione

1 milion lekë për 2 llamba, 60-vjeçari në kushte ekstreme: Kam 3 muaj në errësirë

Vetëm pak metra larg Maternitetit të Ri, aty ku dritat nuk fiken kurrë, jeton Gjergji Zhgaba, një 60-vjeçar i cili prej...

‘Delta’ merr 242 mijë m2 tokë shtetërore në Dhërmi si investitor strategjik

242 mije metra katrorë tokë shtetërore në zonën midis Dhërmiut dhe Palasës do t'i jepet një  tjetër investitori strategjik. Investitori është kompania...

KLSH: Dëmi ekonomik, 616 milionë euro

Institucionet shtetërore kanë shkaktuar 616 milionë euro dëm ekonomik në vitin 2021. Kontrolli i Lartë i Shtetit e ndan shumën e...

4,5 milionë refugjatë të larguar nga Ukraina, sipas OKB-së

4,5 milionë njerëz janë larguar nga Ukraina që prej fillimit të luftës, sipas OKB-së. Komisioneri i Lartë i OKB-së për refugjatët njoftoi...