minikoncerte

Dasmat shqiptare janë bërë si minikoncerte, thotë organizatori i eventeve

Endri Karaboja, organizator eventesh tha se dasmat që organizohen sot janë shumë moderne dhe të kushtueshme. Në një intervistë për emisionin Mirëmëngjes...