ministre e jashtme

Akuzat ndaj bashkëshortit, shqyrtohet sot mandati i Olta Xhaçkës

Këshilli për Rregulloren, Mandatet dhe Imunitetin do të mblidhet në mesditë për të shqyrtuar mandatin e Ministres se Jashtme Olta Xhaëka. Opozita...