ministriaeshendetesise

1 viktimë dhe 101 raste të reja me COVID në Kosovë

Një person ka humbur jetën gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë, ndërsa janë konfirmuar 101 raste të reja me virusin. Ministria...

Bie numri i të infektuarve me COVID-19

Katër persona kanë humbur jetën nga COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa janë konfirmuar 296 raste të reja...

4 të vdekur dhe 659 raste të reja me COVID-19

Katër persona kanë humbur jetën nga COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa janë konfirmuar 659 raste të reja...

6 të vdekur dhe 1562 të reja me COVID-19

Gjashtë persona kanë humbur jetën nga COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa janë konfirmuar 1562 raste të reja...