miopi

“Test shikimi në moshën 3-vjeçare” Specialistja: Si ta kuptoni që fëmija ka probleme

“Lodhja, dhimbja e kokës, picërrimi i syve, janë shenja që fëmija juaj mund të ketë probleme me shikimin”, kështu tha sepcialistja...

Shtohen rastet e miopisë te fëmijët! Specialistja zbulon shkaqet

Specialistja orthoptiste, Enela Maliqaj tha në “Good Morning Albanians”, se janë shtuar e pritet të shtohen edhe më shumë rastet e...

Java ndërkombëtare e ndërgjegjësimit ndaj miopisë

Miopia është një shqetësim vizual i refraksionit që ndodh kur syri është shumë i gjatë. Imazhi formohet para retinës, dhe miopi...