Mira Pirdeni

Plas debati në studio/ Pirdeni: Të moshuarit s’kanë asnjë kusht. Tushi: Gënjen

Drejtoresha Ekzekutive “Shoqëria Shqiptare për të Gjitha Moshat”, Mira Pirdeni ka debatuar me sociologun Gëzim Tushi ndërsa është folur për azilet në...

Aktivistja me lot në sy: Të moshuarit ngrohen me bidona me ujë të nxehtë

Të moshuarit dhe personat më aftësi ndryshe shprehen për emisionin “Mirëmëngjes” në Euronews Albania se bonusi i ofruar nga qeveria prej...